Leden aan het woord

Leden aan het woord

Onze leden vertellen waarom ze lid zijn van Vee&Logistiek Nederland.

Reinier Pluim

Veehandelaar
"Lid zijn betekent voor mij een stukje traditie in ere houden. Mijn opa is jarenlang lid geweest en mijn vader en oom zijn ook actief als veehandelaar en lid van Vee&Logistiek Nederland. Daarnaast kan ik via Vee&Logistiek Nederland relevante contacten opdoen en onderhouden. Door de wekelijkse nieuwsbrief en het maandelijkse magazine Vee&Logistiek blijf ik op de hoogte van wat er speelt in de sector."

Dirk Govers

Veehandelaar en veetransporteur
“Het is belangrijk om de meerwaarde van de veehandel te laten zien vooral met het oog naar toekomst. Vee&Logistiek Nederland vervult hierin voor de hele veehandel een belangrijke functie. Zij onderhouden contacten met de politiek zodat we daar op de agenda blijven staan. Daarnaast zorgt de organisatie dat de veehandelaren hun mannetje staan in de sector.”

Bart Troost

Varkenshandelaar
“Ik vind het belangrijk om lid te zijn van Vee&Logistiek Nederland omdat zij als sterk collectief naar buiten kunnen treden; samen staan we immers sterker dan alleen. We hebben door onze brancheorgansiatie een goede lobby binnen de politiek. Het is belangrijk dat we als veehandelaren zichtbaar zijn voor de politiek om onze belangen te behartigen. Daarnaast kom je door Vee&Logistiek Nederland in contact met andere veehandelaren. Dat is niet alleen gezellig, maar ook nuttig om ideeën uit te wisselen en over het vak te praten."