Vacatures & Stages

Vacatures & Stages

Vacature Beleidsmedewerker (fulltime of parttime)

Zoek je een functie met veel afwisseling in een sector waar veel gebeurt? Wil jij je inzetten voor een sector die volop in ontwikkeling is? Heb jij ideeën over maatschappelijk actuele discussies als het eten van vlees, dierenwelzijn en een gezonde, toekomstbestendige agrarische sector? Dan is dit dé baan voor jou!

 

Vee&Logistiek Nederland zoekt een nieuwe collega die als beleidsmedewerker aan de slag wil bij een slagvaardige brancheorganisatie! Je werkt in een klein, overzichtelijk en gezellig team, waar iedereen elkaar helpt en zich met veel plezier voor de sector inzet. Het gaat om een zeer afwisselende functie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.

De functie
Als beleidsmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze leden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoeren van beleid. Onderwerpen waar wij ons onder andere mee bezig houden zijn: de (door)ontwikkeling van een kwaliteitssysteem voor het veetransport om het dierenwelzijn onderweg te borgen, een accuraat, positief imago van de sector neerzetten en het opleiden van jonge veehandelaren. Je vertegenwoordigt de belangen van de sector bij politiek, overheid, maatschappij en ketenpartners. Je neemt deel aan externe overleggen met (semi-)overheden (ministerie LNV, NVWA), maatschappelijke organisaties, ketenorganisaties en ondernemers. Je adviseert met het team het bestuur en de verschillende sectorcommissies. Je draagt samen met de sectorcommissievoorzitter zorg voor tijdige aanlevering van de agenda, stukken en planning van de sectorcommissies.

De kandidaat
. heeft HBO werk- en denkniveau
. werkt zelfstandig, neemt initiatief en kan samenwerken in een team
. is accuraat, flexibel en stressbestendig
. beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
. heeft een probleemoplossend vermogen
. is resultaatgericht
. is representatief
. is bestuurssensitief
. affiniteit met de agrarische sector is een pre

Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een enthousiast team met veel ruimte om jezelf en de functie te ontwikkelen. Een aanvangssalaris dat in overeenstemming is met je leeftijd, opleiding en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend. Een aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Stuur dan je cv en motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De brief kan gericht worden aan de voorzitter, mevrouw Helma Lodders. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Helma Lodders via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 21703857.

Over Vee&Logistiek Nederland
Vee&Logistiek Nederland is de brancheorganisatie voor ondernemers die werkzaam zijn in de veehandel, veetransport, ondernemers met een veeverzamelcentrum en importeurs en exporteurs van levend vee en fokvee. De diercategorieën die wij vertegenwoordigen zijn runderen, kalveren, varkens, schapen en geiten.
Vee&Logistiek Nederland vertegenwoordigt de belangen van haar leden bij politiek, overheid, maatschappij en ketenpartners. Tevens staan dienstverlening aan de individuele veehandelaar, veetransporteur, exporteur en verzamelplaatshouder, alsook het stimuleren en faciliteren van contacten tussen leden, hoog in het vaandel. Bij de organisatie zijn ruim 750 bedrijven aangesloten. De totale omzet van de sector die Vee&Logisitek Nederland vertegenwoordigt bedraagt jaarlijks 5 miljard euro en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld-

 

Stage lopen bij Vee&Logistiek Nederland? 

We hebben regelmatig leuke stageopdrachten, dus laat ons vooral tijdig weten óf en wanneer je een stage zoekt.
Op dit moment zijn er geen openstaande stages, maar je bent natuurlijk altijd van harte welkom om een open sollicitatie te sturen!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.