Vacatures&Stages

Vacatures&Stages

Vacature Medewerker Ledencommunicatie (24-28 uur)

 

Vee&Logistiek Nederland zoekt een nieuwe collega die als medewerker ledencommunicatie aan het werk wil bij een slagvaardige brancheorganisatie! Vee&Logistiek Nederland vertegenwoordigt ruim 750 bedrijven die actief zijn in de veelogistieke sector (veehandel, transport, export en verzamelen). Een hele klus om al deze leden geïnformeerd te houden en mee te nemen in de successen en ontwikkelingen in de organisatie en de sector.

 Onze magazine en nieuwsbrief zijn het meest zichtbare en tastbare bewijs van lidmaatschap en zijn essentieel in het versterken van de band tussen de leden en de organisatie. De ledencommunicatie is dan ook een cruciaal onderdeel van de organisatie. De medewerker ledencommunicatie is een zeer belangrijke spil binnen Vee&Logistiek Nederland! Je werkt in een klein overzichtelijk en gezellig team, waar iedereen elkaar helpt en zich met veel plezier voor de sector inzet. Het gaat om een zeer afwisselende functie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt aan de ledencommunicatie.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van het communicatiebeleid op het gebied van de ledencommunicatie. Je bepaalt het gezicht van Vee&Logistiek Nederland voor de leden door het juist inzetten van bestaande communicatiemiddelen, waaronder het magazine Vee&Logistiek, de nieuwsbrief en (het ledendeel van) de website. Daarbij is de grootste uitdaging: hoe bereik je zoveel mogelijk leden met de informatie die je wil delen?

Taken
- Ontwikkeling communicatiestrategie ledencommunicatie
- Wekelijkse nieuwsbrief samenstellen, hiervoor zelf artikelen schrijven en artikelen van anderen redigeren
- Extra nieuwsbrieven samenstellen en redigeren bij belangrijke actualiteiten
- Website ledendeel vullen en actueel houden
- Magazine: redactieoverleg organiseren, zelf artikelen schrijven, reportages maken, aangeleverde artikelen redigeren, externen vragen mee te werken en input te leveren, bewaken deadlines, samenwerken met de vormgeefster om tot een goed eindproduct te komen, contact onderhouden met de drukker
- Op verzoek overige (externe) communicatie-uitingen redigeren
- Afstemming met collega-medewerkers over de inhoud van uitingen van de organisatie

De kandidaat
- HBO werk- en denkniveau met afgeronde opleiding communicatie, journalistiek of vergelijkbaar
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
- Accuraat, creatief, flexibel en stressbestendig
- Affiniteit met de agrarische sector is een pre
- Kennis van Joomla, mailchimp en foto/video bewerkingsprogramma’s is een pre

Wij bieden
- Een afwisselende functie binnen een enthousiast team met veel ruimte om jezelf en de functie te ontwikkelen
- Een aanvangssalaris dat in overeenstemming is met je leeftijd, opleiding en ervaring.
- De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend.
- Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Stuur dan je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De brief kan gericht worden aan de voorzitter, mevr. Helma Lodders. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met de algemeen directeur, Esther van Nieuwkerk, via 06-83526323 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Vee&Logistiek Nederland
Vee&Logistiek Nederland is de brancheorganisatie voor ondernemers in de veehandel en het veetransport, ondernemers met veeverzamelcentra en importeurs en exporteurs van levend vee en fokvee. Vee&Logistiek Nederland vertegenwoordigt de belangen van haar leden bij politiek, overheid, maatschappij en ketenpartners. Tevens staan dienstverlening aan de individuele veehandelaar, veetransporteur, exporteur en verzamelplaatshouder en het stimuleren en faciliteren van contacten tussen leden hoog in het vaandel. Bij de organisatie zijn zo’n 750 bedrijven aangesloten. De totale omzet van de sector die Vee&Logistiek Nederland vertegenwoordigt, bedraagt jaarlijks 5 miljard euro en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie.

Je kan de hele vacaturetekst ook hier downloaden

-Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld-

 

Stage lopen bij Vee&Logistiek Nederland? 

We hebben regelmatig leuke stageopdrachten, dus laat ons vooral tijdig weten óf en wanneer je een stage zoekt.
Op dit moment zijn er geen openstaande stages, maar je bent natuurlijk altijd van harte welkom om een open sollicitatie te sturen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.