Nieuws

RESPECTvee-website vernieuwd!

Vee&Logistiek Nederland heeft de website van de RESPECTvee-campagne vernieuwd. De website heeft een frisse nieuwe indeling en een aangepaste lay-out. Bezoekers kunnen op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met de veehandel- en veetransportsector. En dat is niet alleen voor de vakmensen uit de sector interessant.

Quiz feiten en fabels

Nieuw op de website is de quiz met feiten en fabels over de veelogistieke sector. Door de quiz in te vullen, kunnen bezoekers hun kennis testen en fabels over de sector uit de weg ruimen. Bovendien maken deelnemers die hun e-mailadres achterlaten wekelijks kans op een leuke borrelplank met het RESPECTvee-logo. Perfect te gebruiken voor een gezellige avond of middag met vrienden en familie!

RESPECT voor vee en vakmensen

Met een wereldbevolking die groeit naar negen miljard mensen, is de vraag naar voedsel, vooral naar dierlijke eiwitten, groter dan ooit. Met de RESPECTvee-campagne wil Vee&Logistiek Nederland aan de consument laten zien wat het werk van veehandelaren, veetransporteurs, veeverzamelaars en im- en exporteurs van levend vee inhoudt en waarom dit werk belangrijk is voor een veilige voedselvoorziening. Deze professionals spelen een cruciale rol in het proces van boer tot bord en doen hun werk met passie en respect voor het dier.

RESPECT voor feiten

Het gebrek aan kennis leidt tot misverstanden. In de agrarische sector is het een dagelijkse frustratie om continu als schuldige te worden aangewezen. Beleidsmaatregelen zijn vaak gebaseerd op aannames in plaats van feiten. Door feiten zonder vooroordelen te respecteren, vergroten we de kennis over landbouwhuisdieren en hun belang voor de maatschappij.

Bezoek de vernieuwde website

Bezoek de vernieuwde website van RESPECTvee om meer te leren over de sector en de vakmensen die er werken. De website staat bomvol met mooie verhalen en video's van professionals. Ze delen hun passie voor hun werk en geven een kijkje achter de schermen.