Quality Livestock Transport (QLT) - Varkens

Quality Livestock Transport (QLT) - Varkens

QLT met tekst 310Vee&Logistiek Nederland heeft voor het veetransport de Erkenningsregeling Quality Livestock Transport (QLT) ontwikkeld. Deze geldt nu voor de varkenssector maar zal in de toekomst worden uitgebreid naar andere diersectoren. Daarmee wordt de schakel transport in de vee- en vleesketen gewaarborgd. Voor leden van Vee&Logistiek Nederland is de deelname aan deze Erkenningsregelingen onderdeel van het lidmaatschap (excl. certificeringskosten). Aan niet-leden worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid email address.
Ongeldige invoer

Zodra u zich bij Vee&Logistiek Nederland heeft aangemeld voor deelname aan de erkenningsregeling, ontvangt u van ons een email.

In die email vindt u een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt daarmee inloggen op de online QLT-database. Aldaar kunt u uw gegevens zoals kenteken(s) en chauffeur(s) invoeren.

Nadat u uw gegevens in de QLT database hebt ingevoerd, gaat uw aanmelding door naar KIWA-Verin, de Certificerende Instantie. Van hen ontvangt u de deelnemersovereenkomst met het verzoek deze te ondertekenen.

Ongeldige invoer